Website

 • Webside

  Websiden er nå den mest synlige delen av firmaet, og er der førsteinntrykket skapes.

Nettbutikk

Nettbutikk (10)

vitari connect img opt

 

Vi har snart en modul for å koble Magento 2 til Vitari Connect klar for salg.

Vitari Connect fungerer som et oppgradert grensesnitt mot Visma Global eller Visma Business. Dette gjør det tryggere og enklere å sette opp en integrasjon mellom Magento 2 og Visma Global eller Visma Business.

 

Ta kontakt på salg@kloner.no om dere vil vite mer.

mandag, 13 april 2020 10:31

Magento 2 - Fiken integrasjon

Written by

56397 Fiken 1

 

Vi har snart klar en modul til Magento 2 som overfører ordre eller fakturaer til regnskapssystemet Fiken på www.fiken.no 

tirsdag, 29 oktober 2019 04:57

Magento 2 - Frontsystems integrasjon

Written by

 

Vi lanserer nå en modul til Magento 2 for oppdatering av lager og pris toveis mot www.frontsystems.no

Det er også mulighet for å overføre ordre fra Magento til Frontsystems.

Ta kontakt for mer informasjon!

torsdag, 14 mars 2019 04:46

Magento 2 - Nobb integrasjon

Written by

 

 

Vi har nå en Magento 2 modul som integrerer med www.nobb.no.
Modulen henter produktinfomasjon fra Nobb.

Ta kontakt for en prat om dere er på jakt etter en slik integrasjon.

 

onsdag, 06 februar 2019 02:59

Magento 2 - Tripletex integrasjon

Written by

magento tripletex

 

Vi har nå en Magento 2 modul som integrerer med Tripletex.
Foreløpig er det kun en toveis komunikasjon som sender ordrer, produkterer og kunder fra Magento 2 til Tripletex.

Ta kontakt for en prat om dere er på jakt etter en slik integrasjon.

 

mandag, 25 juli 2016 00:00

Hvordan starte en nettbutikk

Written by

Når man skal begynne å lage en nettbutikk er det viktig å få belyst alle nødvendige elementer slik at resultatet blir slik man ønsker. Det er viktig å være klar over at man noen ganger må tilpasse ønskene sine etter budsjett og hva som er mulig å gjennomføre.

Det viktigste å definere i forkant er hva som er målet for prosjektet, hva som skal lages, hvordan det skal lages, hva det vil koste og hvor lang tid det vil ta.

Vi har satt opp en enkel forklaring over hvordan vi gjennomfører våre prosjekter.

Vi starter alltid med å ta en analyse av hvilke behov dere har. (I denne prosessen tildeles dere en prosjektleder.) Dere velger blant våre designmaler. Velger hvilke moduler dere ønsker å benytte dere av. Vi får tilgang til logo og annet materiell. Nettbutikken produseres. Før lansering testes løsningen av begge parter. Nettbutikken lanseres.

Normalt tar en slik prosess mellom 4 – 10 uker, avhengig av omfanget.

mandag, 25 juli 2016 00:00

Magento-nettbutikk

Written by

Magento-nettbutikk er verdens mest brukte nettbutikk for bedrifter som trenger litt mer kapasitet og ønsker å vokse med nettbutikken sin. Det er estimert at ca 25% av alle verdens nettbutikker bruker denne løsningen.

Hvorfor velge Magento-nettbutikk

Magento-nettbutikk er en perfekt løsning man kan vokse med. Mulighetene og kapasiteten i løsning er enorme og derfor brukes også Magento av alle store nettbutikker.

Magento-nettbutikk er laget på åpen kildekode og har et stort antall av dedikerte utviklere verden over. Det gjør at det stadig tilføres oppdaterte moduler og nye produkter man kan ta i bruk.

Selve administrasjonsdelen av Magento er lett å bruke. Det krever likevel at man setter seg inn i hvordan Magento-nettbutikk fungerer, men er man vant til å bruke PC og Mac så går dette lett.

Moduler og integrasjoner

Det finnes også mange moduler til Magento-nettbutikk. Det betyr at andre kunder kan ha hatt et behov og ferdigutviklet løsning som passer din Magento-nettbutikk perfekt. Magento-nettbutikk har også svært mye funksjonalitet bygd inn i selve plattformen, som gjør at man får grunnmuren til en solid nettbutikk innebygd.

De mest brukte integrasjonene til en Magento-nettbutikk er: Posten/Bring for frakt Dibs, Stripe, Klarna og PayPal for betaling Mailchimp for nyhetsbrev Facebook og Google

Her kan du se et utvalg av våre Magento-nettbutikker.

Hvordan komme i gang

Ta kontakt med oss for å ta en gjennomgang. Da kan vi samme finne frem til hva som passer deres behov og budsjett best. http://www.kloner.no/ta-kontakt

mandag, 25 juli 2016 00:00

Woocommerce-nettbutikk

Written by

Woocommerce er en enklere utgave av en nettbutikk. Nettbutikken kommer som en del av WordPress og er dermed lett å bruke. Woocommerce-nettbutikk er en av verdens mest brukte nettbutikker for mindre bedrifter, hvor man typisk har få produkter.

Hvorfor velge Woocommerce-nettbutikk
Woocommerce-nettbutikk passer perfekt for deg som skal i gang med nettbutikk for første gang. Det går raskt å komme i gang. Det er enkelt å bruke, og den er tilpasset for søkemotoroptimalisering. Skulle du ha en WordPress-nettside fra før, vil det være enkelt å legge til Woocommerce-nettbutikk.

Med Wocommerce-nettbutikk kan du raskt og enkelt komme i gang. Det er lett å legge inn produkter og priser. Kloner integrerer betalingsløsning (VISA, Marstercard, Dibs etc) og fraktmodul fra Posten/Bring. Skulle dere ønske å ha en blogg eller flere tekstsider løses det enkelt med WordPress-webside.

Moduler og maler
Det finnes utrolig mange tilgjengelige moduler til Woocommerce-nettbutikk. Det være seg Google Analytics kobling, bedre kontaktskjema, bestillingsløsninger, optimalisering og andre relevante moduler for din nettbutikk.

I tillegg har man tilgang på utallige designmaler som gjør det raskere og finne en løsninger som passer deres nettbutikk. Ofte tilpasser vi en designmal slik at den passer deres Woocommerce-nettbutikk.

Hvordan komme i gang
Ta kontakt med oss for å ta en gjennomgang. Da kan vi samme finne frem til hva som passer deres behov og budsjett best. http://www.kloner.no/ta-kontakt

torsdag, 27 mars 2014 12:05

Hva koster dette?

Written by

Enkel

En helt enkel og grei nettbutikk for å komme i gang. Full oppfølging og med tilpasninger.

Kr 65.000,-

Standard

En ordentlig nettbutikk med de integrasjoner, tilpasninger og det designet du trenger.

Kr 100.000,-

Stor

En avansert nettbutikk for de med stor omsetning på nett, vi lager en ordentlig tungvekter.

Kr 150.000,-

Eks. mva.

Ta kontakt så lager vi et bra tilbud, vi slår gjerne av en prat.

telefon-img22 65 30 08

email-imgsalg@kloner.no

torsdag, 27 mars 2014 09:56

Nettbutikk

Written by

Stadig flere bedrifter velger å starte nettbutikk for å utnytte internett som en salgskanal. Fordelen med en nettbutikk er at du har åpent 24 timer i døgnet og kundene kan bestille dine produkter.

Starte nettbutikk

Ønsker du kun å drive nettbutikk er veien kort fra start til mål. Du kan i løpet av kort tid ha en aktiv og velfungerende nettbutikk og nå potensielle kunder. Kombiner effektiv markedsføring med sosiale medier og Google så vil du skape trafikk til din nettbutikk.

Ulike løsninger for nettbutikk

Det finnes mange alternativer løsninger for å starte en nettbutikk. Kloner har valgt å fokusere på de mest brukte løsningene som Woocommerce som er WordPress sin løsning, og Magento nettbutikk. Felles for disse er at de benyttes over hele verden og er i kontinuerlig utvikling. Det gir en mye større fordel for deg som kunde kontra å velge en nettbutikk fra en leverandør som utvikler løsningen selv.

Les mer om Magento nettbutikk eller Woocommerce.

Alt inkludert

Inkludert hos oss er alltid drift og vedlikehold, norsk serverplass med daglig backup, brukerstøtte og sikkerhetsoppdateringer. Vi gir deg opplæringen du trenger for å kunne oppdatere innhold, produkter og priser -og for å få arbeidsflyten din til å være effektiv. Vi kan også tilby bistand på nett-markedsføring og trafikkøkende tiltak, se egne produkter under.

Priseksempler

 • Vanlig

  En vanlig webside med din profil og plass til artikler, nyheter og enkle skjemaer.

  Kr 40 000,-

  Tilpasset

  Webside med utvidet funksjonalitet eller design, f. eks. påmelding eller
  betalingsløsning.

  Kr 65 000,-

  Stor

  Vi går hele veien på funksjonalitet, design og skreddersøm. For en større
  bedrift eller organisasjon.

  Kr 120 000,-

  Eks. mva.

  Ta kontakt så lager vi et bra tilbud, vi slår gjerne av en prat.

  telefon-img22 65 30 08

  email-imgsalg@kloner.no

 • Lage nettside

  Det å lage en webside som representerer ditt firma på best mulig måte krever en innsats fra både deg som kunde og oss som leverandør. Det betyr at vi må finne et tema og design som reflekterer deg som kunde.

  Kloner benytter seg av de to mest kjente og brukte plattformene for nettsider, Joomla og WordPress. Disse løsningene gir våre kunder størst mulig fleksibilitet og er kostnadseffektive. Det betyr ingen lisenser og tilgang på utallige moduler og plugins som gjør utvikling av en webside billigere.


  Hva er viktig å huske på
  Websiden må være responsiv, som betyr at den fungerer på alle plattformer slik som web, nettbrett og mobil.
  Websiden må ha en god teknisk plattform. Ved å i tillegg bygge en god teknisk SEO vil websiden være godt rustet til å møte konkurransen.
  Websiden bør ha rett utformet innhold. Ved å skrive gode tekster tilpasset SEO kan man øke sin sannsynlighet til å rangere høyere på søkemotorene.
  Websiden må være brukervennlig. En profesjonell designer kan finne de detaljene som fremhever detaljene.


  Referanser
  Her kan du se et utvalg av våre kunder. http://www.kloner.no/kunder


  Hvordan komme i gang
  Ta kontakt med oss for å ta en gjennomgang. Da kan vi samme finne frem til hva som passer deres behov og budsjett best. http://www.kloner.no/ta-kontakt

 • Joomla-webside

  Joomla-webside er Kloner mest benyttede publiseringssystem. Joomla er laget på åpen kildekode og er et rammeverk for publisering og utvikling av hjemmesider. Med Joomla-webside får man et fleksibelt systemet å bygge hjemmesider til.

  Joomla benyttes av flere millioner nettsteder verden over og gir brukerne mulighet til å endre innhold på egne websider uten å kunne kode. Redigering skjer ved hjelp av en editor som kan minne om Microsoft Word.

  Hvorfor velge Joomla-webside
  Joomla er i dag en av de tre største åpen kildekodesystemet i verden - mye grunnet hvor enkelt det er å bruke. Joomla inneholder mange muligheter. Man kan lage artikler, nyhetsløsninger, blogg, galleri, forum, knyting mot nettbutikk, RSS og andre muligheter.

  Joomla er gratis og man betaler ingen lisens. Det eneste man trenger er en webserver for drift av sidene. Joomla er oversatt til norsk slik at du som bruker forstår innholdet på egen administrasjonsside.

  Moduler og integrasjoner
  Med flere millioner Joomla-brukere blir det stadig utviklet plugins. Det betyr at dersom du trenger en litt mer avansert funksjon som for eksempel et medlemssystem eller et tilbudssystem, finnes du alternativer som gjør at vi ikke må bruke flere 100 timer på å utvikle. Da er fokuset på å tilpasse plugins ut i fra ditt behov. Nettopp dette er med på å favorisere Joomla.
  Her kan du se et utvalg av våre Joomla-nettsider. http://www.kloner.no/kunder

  Hvordan komme i gang
  Ta kontakt med oss for å ta en gjennomgang. Da kan vi samme finne frem til hva som passer deres behov og budsjett best. http://www.kloner.no/ta-kontakt

 • Wordpress-webside

  WordPress-webside er en av de mest benyttede publiseringssystem i verden. WordPress benyttes av flere millioner bedrifter verden over og hvem som helst kan endre innhold og administrere websiden.

  WordPress-webside er laget på åpen kildekode og er et rammeverk for publisering og utvikling av hjemmesider. Med WordPress-webside får man et fleksibelt systemet å bygge hjemmesider til.

  Hvorfor velge WordPress-webside
  WordPress-webside er utrolig lett å bruke. Det er kanskje den enkleste løsningen når det kommer til brukervennlighet.
  Det finnes et utallige maler som kan gi din nettside forskjellige uttrykk. Man kan dermed enten velge en maldesign og tilpasse den eller lage alt fra bunn av.
  WordPress-webside inneholder mange muligheter. Man kan lage artikler, nyhetsløsninger, blogg, galleri, forum, knytting mot nettbutikk, RSS og andre muligheter.
  WordPress-webside er gratis og man betaler ingen lisens. Det eneste man trenger er en webserver for drift av sidene. WordPress er oversatt til norsk slik at du enkelt skal kunne forstå administrasjonområdet. Det finnes dessuten gode brukerveiledninger på WordPress sine norske sider.

  Utvidelser og integrasjoner
  Det finnes utallige utvidelser til WordPress. Det betyr at det mest sannsynlig er laget løsninger som kan gjøre nettsiden din bedre. Eksempler på utvidelser er Google Analytics, bildegalleri og nyhetspublisering.
  Her kan du se et utvalg av våre WordPress-webside. http://www.kloner.no/kunder

  Hvordan komme i gang
  Ta kontakt med oss for å ta en gjennomgang. Da kan vi samme finne frem til hva som passer deres behov og budsjett best. http://www.kloner.no/ta-kontakt

Eksempler på websider vi har laget

Møt teamet som lager websidene

webside ans 01
Rune Christensen
Prosjektledelse, Senior utvikler, Gründer
webside ans 02
Håkon Diep
Daglig leder, Prosjektledelse, Senior designer
webside ans 03
Christian Morger
Salg, Trafikkstrategi
webside ans 07
Mats Johannesen
Prosjektleder, webutvikler
webside ans 05
Elton J. Bulotano
Utvikler

...og hva de sier om oss

  • Vi har benyttet Kloner i en årrekke, både når det gjelder funksjonalitet og design av våre nettsteder. Kloner er kunnskapsrike, fleksible og vennlige i all form for kommunikasjon, dessuten er responstiden upåklagelig. Vi setter stor pris på Kloner som leverandør, sparringspartner og rådgiver i spørsmål relatert til hjemmesiden og e-handel.

   Ønsker du en kunnskapsrik, fleksibel og god leverandør på nettsteder – velg Kloner!

   Carsten Johansen, Markedssjef
   Nobel Catering & Conditori AS

  • Da Verdens Barn i 2013 skulle oppgradere organisasjonens nettsider, var det viktig å finne en løsning der vi fikk en teknisk god løsning og et design som passet vår virksomhet. Samtidig var det viktig for oss en frivillig organisasjon å velge en økonomisk fornuftig løsning.

   Kloner AS tilpasset en hjemmeside som fungerer utmerket i forhold til vårt behov, med gode muligheter for senere oppgradering. Samtidig møter vi i ettertid en fleksibel bedrift som raskt og effektivt gjør endringer dersom det er behov for det. Vi vil derfor gi Kloner AS våre varmeste anbefalinger.

   Helge Solberg

   

Vi leverer også

 • Ønsker du mer besøk på nettstedet ditt? Da må sidene utformes med tanke på høy rangering i Googles søkemotor. Det er også viktig med en strategi for bruk av reklame på Internett og kunnskap om bruk av sosiale medier.
 • Vil du holde kundene dine oppdatert om det som skjer i firmaet? Vi anbefaler å sende ut nyhetsbrev på e-post. I den forbindelse kan vi hjelpe deg med både strategi og innhold pluss alt det tekniske.
 • Ikke alle behov faller inn under ny nettside eller nettbutikk. Kanskje dere trenger et medlemssystem? Rapportering? Påmelding? En portal for underleverandører? Vi klarer å utvikle det meste og det til fornuftige priser.
 • Har du en eksisterende webside eller nettbutikk som bør forbedres kan vi hjelpe deg med både videreutvikling, vedlikehold, support og drift. Det lønner seg å fornye nettsidene regelmessig. Vi står klar til å hjelpe deg!

2020 © Produksjon av Kloner AS - Alt innen web!