Website

 • Webside

  Websiden er nå den mest synlige delen av firmaet, og er der førsteinntrykket skapes.

Andre produkter

Andre produkter (5)

tirsdag, 08 april 2014 13:57

Trafikk

Written by

Ønsker du mer besøk på nettstedet ditt? Da må sidene utformes med tanke på høy rangering i Googles søkemotor. Det er også viktig med en strategi for bruk av reklame på Internett og kunnskap om bruk av sosiale medier.

tirsdag, 08 april 2014 13:57

Nyhetsbrev

Written by

Vil du holde kundene dine oppdatert om det som skjer i firmaet? Vi anbefaler å sende ut nyhetsbrev på e-post. I den forbindelse kan vi hjelpe deg med både strategi og innhold pluss alt det tekniske.

tirsdag, 08 april 2014 13:54

Skreddersøm

Written by

Ikke alle behov faller inn under ny nettside eller nettbutikk. Kanskje dere trenger et medlemssystem? Rapportering? Påmelding? En portal for underleverandører? Vi klarer å utvikle det meste og det til fornuftige priser.

torsdag, 27 mars 2014 10:15

Vedlikehold

Written by

Har du en eksisterende webside eller nettbutikk som bør forbedres kan vi hjelpe deg med både videreutvikling, vedlikehold, support og drift. Det lønner seg å fornye nettsidene regelmessig. Vi står klar til å hjelpe deg!

torsdag, 27 mars 2014 09:57

Andre produkter

Written by

Trafikkstrategi

Google adwords kan virke komp-lisert, men vi har mange års erfar-ing og kan hjelpe deg skaffe mest mulig trafikk for så lite som mulig av peng.

Traesent dapibus, neque id cursus faucibus, tortor neque egestas augue, eu vulputate magna eros eu erat. Aliquam erat volupat. Nam dui, tinicidunt quis, accumsan porttitor, facilisis luctus, metus.

RING OG PRAT MED OSS
41 65 64 30

Konsulenttjenester

Om du søker veiledning for hvordan å bruke Joomla og Magento har vi både konsultener og utviklere som kan hjelpe til.


håvard Bråtunn

Kåre Myrgård

Timepris: 1200,- eks mva

Hosting

Hosting er stort og skummelt. Vi gjø det enkelt og sikkert for dere.

Vi kan hoste alt av Magento ig Joomla siter og har lagt inn mye arbeid i rutiner og data-sikkerhet. Serverne våre er enter-prise-grade, står på Norgest beste facilities og er driftet 24/7 av gutta på Copyleft.

Trenger du en annen type hosting?

Copyleft Solutions tilbyr hostingtjenester og løsninger til tyngere prosjekt.
Se http://drift.copyleft.no/
Host1 leverer en rekke enkle løsninger som webhotell og virtuelle private servere (VPS)
Se http://host1.no/

Ny boks med liste

Jeg tenker det kan være fint å ha en liste og et par andre stiler også

ID TYPE AMOUNT
2 BIG 6543
3 SMALL 5432
4 ROUND 4531
5 LOW 2394
6 SOFT 3949
7 FAT 9292
SEND EN MAIL TIL
post@kloner.no

Icons

Priseksempler

 • Vanlig

  En vanlig webside med din profil og plass til artikler, nyheter og enkle skjemaer.

  Kr 40 000,-

  Tilpasset

  Webside med utvidet funksjonalitet eller design, f. eks. påmelding eller
  betalingsløsning.

  Kr 65 000,-

  Stor

  Vi går hele veien på funksjonalitet, design og skreddersøm. For en større
  bedrift eller organisasjon.

  Kr 120 000,-

  Eks. mva.

  Ta kontakt så lager vi et bra tilbud, vi slår gjerne av en prat.

  telefon-img22 65 30 08

  email-imgsalg@kloner.no

 • Lage nettside

  Det å lage en webside som representerer ditt firma på best mulig måte krever en innsats fra både deg som kunde og oss som leverandør. Det betyr at vi må finne et tema og design som reflekterer deg som kunde.

  Kloner benytter seg av de to mest kjente og brukte plattformene for nettsider, Joomla og WordPress. Disse løsningene gir våre kunder størst mulig fleksibilitet og er kostnadseffektive. Det betyr ingen lisenser og tilgang på utallige moduler og plugins som gjør utvikling av en webside billigere.


  Hva er viktig å huske på
  Websiden må være responsiv, som betyr at den fungerer på alle plattformer slik som web, nettbrett og mobil.
  Websiden må ha en god teknisk plattform. Ved å i tillegg bygge en god teknisk SEO vil websiden være godt rustet til å møte konkurransen.
  Websiden bør ha rett utformet innhold. Ved å skrive gode tekster tilpasset SEO kan man øke sin sannsynlighet til å rangere høyere på søkemotorene.
  Websiden må være brukervennlig. En profesjonell designer kan finne de detaljene som fremhever detaljene.


  Referanser
  Her kan du se et utvalg av våre kunder. http://www.kloner.no/kunder


  Hvordan komme i gang
  Ta kontakt med oss for å ta en gjennomgang. Da kan vi samme finne frem til hva som passer deres behov og budsjett best. http://www.kloner.no/ta-kontakt

 • Joomla-webside

  Joomla-webside er Kloner mest benyttede publiseringssystem. Joomla er laget på åpen kildekode og er et rammeverk for publisering og utvikling av hjemmesider. Med Joomla-webside får man et fleksibelt systemet å bygge hjemmesider til.

  Joomla benyttes av flere millioner nettsteder verden over og gir brukerne mulighet til å endre innhold på egne websider uten å kunne kode. Redigering skjer ved hjelp av en editor som kan minne om Microsoft Word.

  Hvorfor velge Joomla-webside
  Joomla er i dag en av de tre største åpen kildekodesystemet i verden - mye grunnet hvor enkelt det er å bruke. Joomla inneholder mange muligheter. Man kan lage artikler, nyhetsløsninger, blogg, galleri, forum, knyting mot nettbutikk, RSS og andre muligheter.

  Joomla er gratis og man betaler ingen lisens. Det eneste man trenger er en webserver for drift av sidene. Joomla er oversatt til norsk slik at du som bruker forstår innholdet på egen administrasjonsside.

  Moduler og integrasjoner
  Med flere millioner Joomla-brukere blir det stadig utviklet plugins. Det betyr at dersom du trenger en litt mer avansert funksjon som for eksempel et medlemssystem eller et tilbudssystem, finnes du alternativer som gjør at vi ikke må bruke flere 100 timer på å utvikle. Da er fokuset på å tilpasse plugins ut i fra ditt behov. Nettopp dette er med på å favorisere Joomla.
  Her kan du se et utvalg av våre Joomla-nettsider. http://www.kloner.no/kunder

  Hvordan komme i gang
  Ta kontakt med oss for å ta en gjennomgang. Da kan vi samme finne frem til hva som passer deres behov og budsjett best. http://www.kloner.no/ta-kontakt

 • Wordpress-webside

  WordPress-webside er en av de mest benyttede publiseringssystem i verden. WordPress benyttes av flere millioner bedrifter verden over og hvem som helst kan endre innhold og administrere websiden.

  WordPress-webside er laget på åpen kildekode og er et rammeverk for publisering og utvikling av hjemmesider. Med WordPress-webside får man et fleksibelt systemet å bygge hjemmesider til.

  Hvorfor velge WordPress-webside
  WordPress-webside er utrolig lett å bruke. Det er kanskje den enkleste løsningen når det kommer til brukervennlighet.
  Det finnes et utallige maler som kan gi din nettside forskjellige uttrykk. Man kan dermed enten velge en maldesign og tilpasse den eller lage alt fra bunn av.
  WordPress-webside inneholder mange muligheter. Man kan lage artikler, nyhetsløsninger, blogg, galleri, forum, knytting mot nettbutikk, RSS og andre muligheter.
  WordPress-webside er gratis og man betaler ingen lisens. Det eneste man trenger er en webserver for drift av sidene. WordPress er oversatt til norsk slik at du enkelt skal kunne forstå administrasjonområdet. Det finnes dessuten gode brukerveiledninger på WordPress sine norske sider.

  Utvidelser og integrasjoner
  Det finnes utallige utvidelser til WordPress. Det betyr at det mest sannsynlig er laget løsninger som kan gjøre nettsiden din bedre. Eksempler på utvidelser er Google Analytics, bildegalleri og nyhetspublisering.
  Her kan du se et utvalg av våre WordPress-webside. http://www.kloner.no/kunder

  Hvordan komme i gang
  Ta kontakt med oss for å ta en gjennomgang. Da kan vi samme finne frem til hva som passer deres behov og budsjett best. http://www.kloner.no/ta-kontakt

Eksempler på websider vi har laget

Møt teamet som lager websidene

webside ans 01
Rune Christensen
Prosjektledelse, Senior utvikler, Gründer
webside ans 02
Håkon Diep
Daglig leder, Prosjektledelse, Senior designer
webside ans 03
Christian Morger
Salg, Trafikkstrategi
webside ans 07
Mats Johannesen
Prosjektleder, webutvikler
webside ans 05
Elton J. Bulotano
Utvikler

...og hva de sier om oss

  • Vi har benyttet Kloner i en årrekke, både når det gjelder funksjonalitet og design av våre nettsteder. Kloner er kunnskapsrike, fleksible og vennlige i all form for kommunikasjon, dessuten er responstiden upåklagelig. Vi setter stor pris på Kloner som leverandør, sparringspartner og rådgiver i spørsmål relatert til hjemmesiden og e-handel.

   Ønsker du en kunnskapsrik, fleksibel og god leverandør på nettsteder – velg Kloner!

   Carsten Johansen, Markedssjef
   Nobel Catering & Conditori AS

  • Da Verdens Barn i 2013 skulle oppgradere organisasjonens nettsider, var det viktig å finne en løsning der vi fikk en teknisk god løsning og et design som passet vår virksomhet. Samtidig var det viktig for oss en frivillig organisasjon å velge en økonomisk fornuftig løsning.

   Kloner AS tilpasset en hjemmeside som fungerer utmerket i forhold til vårt behov, med gode muligheter for senere oppgradering. Samtidig møter vi i ettertid en fleksibel bedrift som raskt og effektivt gjør endringer dersom det er behov for det. Vi vil derfor gi Kloner AS våre varmeste anbefalinger.

   Helge Solberg

   

Vi leverer også

 • Ønsker du mer besøk på nettstedet ditt? Da må sidene utformes med tanke på høy rangering i Googles søkemotor. Det er også viktig med en strategi for bruk av reklame på Internett og kunnskap om bruk av sosiale medier.
 • Vil du holde kundene dine oppdatert om det som skjer i firmaet? Vi anbefaler å sende ut nyhetsbrev på e-post. I den forbindelse kan vi hjelpe deg med både strategi og innhold pluss alt det tekniske.
 • Ikke alle behov faller inn under ny nettside eller nettbutikk. Kanskje dere trenger et medlemssystem? Rapportering? Påmelding? En portal for underleverandører? Vi klarer å utvikle det meste og det til fornuftige priser.
 • Har du en eksisterende webside eller nettbutikk som bør forbedres kan vi hjelpe deg med både videreutvikling, vedlikehold, support og drift. Det lønner seg å fornye nettsidene regelmessig. Vi står klar til å hjelpe deg!

2019 © Produksjon av Kloner AS - Alt innen web!