Våre tjenester

Design

Design

Tenk på ditt nettsted som et utstillingsvindu. Dette er det første dine kunder møter og er med på påvirke førsteinntrykket de får av din bedrift. Et godt førsteinntrykk er avgjørende for å skape tillit, og kan påvirke salg og inntjening i en positiv retning.


Gjennom godt design skapes verdier som påvirker hvordan andre opplever deg og din bedrift. Sammen med deg ønsker vi å utarbeide et design dere kan være stolte av. Vi har som mål å produsere unike og velfungerende løsninger, enten dere ønsker å starte med blanke ark eller modernisere det dere har fra før.


Vi har mye kunnskap og erfaring med visuell kommunikasjon. Vi er spesielt flinke på design av nettsider og identiteter, og har et stort fokus på brukervennligheten mot dine kunder.

Skreddersydd nettbutikk

Skreddersydd nettbutikk

Stadig flere bedrifter velger å starte nettbutikk for å utnytte internett som en salgskanal. Fordelen med en nettbutikk er at du har åpent 24 timer i døgnet og kundene kan bestille dine produkter.


Det finnes mange alternativer løsninger for å starte en nettbutikk. Kloner har valgt å fokusere på de mest brukte løsningene som Magento 2 nettbutikk og Woocommerce som er WordPress sin løsning. Felles for disse er at de benyttes over hele verden og er i kontinuerlig utvikling. Det gir en mye større fordel for deg som kunde kontra å velge en nettbutikk fra en leverandør som utvikler løsningen selv.

Moduler og integrasjoner

Moduler og integrasjoner

Det finnes mange moduler til en nettbutikk. Magento 2 nettbutikk har svært mye funksjonalitet bygd inn i selve plattformen, som gjør at man får grunnmuren til en solid nettbutikk innebygd. Det vil si at det kan allerede finnes en ferdig løsning som passer din nettbutikk perfekt.


De mest brukte integrasjonene til en Magento 2 nettbutikk er: Posten og Bring for frakt. Dibs, Stripe, Klarna og PayPal for betaling av Mailchimp, Facebook og Google.

Profesjonell nettside

Profesjonell nettside

Virksomhetens nettside er ofte det første møtet for potensielle kunder. En god nettside er avgjørende for at brukeren får en god opplevelse. En innbydende, delikat og profesjonell nettside vil resultere i at kunder liker å besøke den og ditt budskap vil bli husket.


Vi fokuserer på brukervennlighet og at løsningen er mobiltilpasset. Søkemotoroptimalisering er også en selvfølge. Vårt mål er at nettopp din nettside skal fungere som en forlengelse av din markeds, kommunikasjons- og salgsavdeling.
Skreddersøm

Skreddersøm

Vi har løsningen for din visjon. Vi veileder deg gjennom hele prosessen som enten fornyer din eksisterende nettside eller starter med blanke ark og skaper en helt ny.


Vi tilpasser løsningen i hvert enkelt tilfelle, slik at du får den skreddersømmen du ønsker. Det er også mulig å integrere ny løsning mot interne systemer. Du vil selv kunne oppdatere informasjon dersom dere ikke ønsker å bruke vår support.

Drift og vedlikehold

Drift og vedlikehold

Alle nettsider trenger pleie og omsorg, også etter at leveransen er gjort.


Våre driftspakker inneholder drift og vedlikehold, serverplass med daglig backup, brukerstøtte, SSL sertifikat (https) og sikkerhetsoppdateringer. Vi gir deg opplæringen du trenger for å kunne oppdatere innhold, artikler, bilder og nyheter


Vi bruker alltid Open Source-systemer slik at den dagen du ønsker å flytte nettsiden eller vil ta over vedlikeholdet, så er dette rett frem. Open Source er også med på å redusere kostnader og er lisensfritt. Plattformer vi benytter er blant annet Laravel, Joomla, Wordpress og Drupal.


Gode og fungerende websider er vårt håndverk.


Andre tjenester

Andre tjenester

Rådgivning

Google Adwords

Sosial medier

Epost-markedsføring

Søkemotoroptimalisering

Analyse av hjemmeside

Mindre trykksaker

Kontakt

Ønsker du å bli kontaktet av oss for en prat om din bedrifts nettløsning?